29057 Tree of Life

Kód29057
1 498 Kč
ks
Parametry
  • TémaOstatní zapalovače
  • Tvar zapalovačeKlasický
  • Povrchová úpravaAntique Brass
  • Typ zdobeníLeptání
  • ZárukaDoživotní

Originální Zippo zapalovač 29057 Tree of Life.

  • Celokovová konstrukce a větruvzdorný design zajistí spolehlivou funkci ve všech podmínkách
  • Opakovaně plnitelný
  • Vyrobeno v USA s doživotní zárukou na funkčnost
  • Nový zapalovač není naplněn palivem
  • Pro optimální výkon používejte při plnění originální Zippo benzín do zapalovačů

Zippo zapalovače Antique

Povrchové úpravy Antique Brass, Silver & Copper byly společností Zippo MFG uvedeny v roce 1994, aby dodaly nový švih staré klasice. Povrchy úplně nových zapalovačů jsou záměrně vytvořeny tak, aby jejich vzhled okamžitě získal starožitnou patinu, která se používáním bude dále obnovovat a měnit. Ihned po vybalení z krabičky tak získáte zcela nový zapalovač s charismatem ostříleného veterána, který používáním a postupnou oxidací časem získá naprosto jedinečný vzhled.

Stejně jako všechny benzínové Zippo zapalovače jsou i modely Antique vyráběny v naší jediné továrně v Bradfordu v USA.


Antique Brass

Povrch Antique Brass je tvořen mosazným základem, který byl uměle stařen leptáním tak, aby zapalovač získal požadovaný starožitný vzhled. Nový zapalovač je chráněn tenkou vrstvou transparentního laku, která brání spontánní oxidaci před prvním použitím zapalovače.

Antique Silver

Povrch Antique Silver je tvořen postříbřeným základem, který byl uměle stařen leptáním tak, aby zapalovač získal požadovaný starožitný vzhled. Nový zapalovač je chráněn tenkou vrstvou transparentního laku, která brání spontánní oxidaci před prvním použitím zapalovače.

Antique Copper

Povrch Antique Copper je tvořen měděným základem, který byl uměle stařen leptáním tak, aby zapalovač získal požadovaný starožitný vzhled. Nový zapalovač je chráněn tenkou vrstvou transparentního laku, která brání spontánní oxidaci před prvním použitím zapalovače.


Upozornění:

Zippo zapalovače s povrchy Antique jsou záměrně vyráběny tak, aby jejich povrch aktivně patinoval a vytvářel dojem intenzivně používaného a silně opotřebeného zapalovače. Oxidace a patinování povrchu jsou záměrnou vlastností zapalovačů Antique a nejedná se o vadu. Rychlost a intenzita patinování může být výrazně ovlivněna stykem s chemikálií vč. paliva, agresivním lidským potem nebo mechanickým opotřebením povrchu. Patinování nemá žádný vliv na funkčnost zapalovače, ovlivňuje pouze jeho vzhled.