29011 Solid Copper

Kód29011
2 343 Kč
ks
Parametry
  • Tvar zapalovačeKlasický
  • Povrchová úpravaSolid Copper
  • Typ zdobeníBez zdobení
  • TémaZákladní modely
  • ZárukaDoživotní

První prototyp zapalovače vyrobený z čisté mědi byl představen v roce 1969 a od té doby učinil několik překvapivých návratů (a také způsobil širokou poptávku). V tomto případě jej znovu přinášíme na žádost fanoušků jako spotřebitelský test. V tomto případě se jedná o unikátní předprodukční verzi pro sběratele, všechny zapalovače jsou zpracovány ručně, jsou vyrobeny z čisté mědi, jejíž povrch bude dále přirozeně patinovat. Zapalovač je navíc poprvé v historii Zippo vybaven ocelovým insertem, na jehož povrch je elektrolyticky nanesena černá vrstva barvy.

Zippo Solid Copper Case

O modelu Solid Copper Case:

První prototyp zapalovače vyrobený z čisté mědi byl představen v roce 1969 a od té doby učinil několik překvapivých návratů (a také způsobil širokou poptávku). V tomto případě jej znovu přinášíme na žádost fanoušků jako spotřebitelský test. Tato limitovaná předprodukční edice představuje ručně zpracovanou schránku z čisté mědi, která bude na povrchu dále vytvářet unikátní a luxusní patinu.

 

Stejně jako všechny Zippo zapalovače je i tento model vyroben v naší továrně v americkém Bradfordu.


Černý insert

Tento model poprvé v historii představuje  ocelový insert v černém provedení.

Spodní ražba

Každý zapalovač má zvláštní spodní ražbu která jej označuje jako sběratelský model a autentifikuje jej jako originální Zippo zapalovač.

Sběratelské balení

Zapalovače jsou dodávány v unikátní sběratelské krabičce vyrobené speciálně k tomuto modelu.