25584 2020 Collectible of the Year

Kód25584
5 071 Kč
ks
Parametry
  • Tvar zapalovačeArmor
  • Povrchová úpravaBlack Ice®
  • Typ zdobení360° Laser, 360° Multicut
  • TémaZippo kolekce
  • Ostatní vlastnostiLimitovaná edice
  • ZárukaDoživotní

Představujeme sběratelský speciál pro rok 2020, Z2 Vision. Tento model je inspirován uvedením nového loga Zippo, prvního výrazného faceliftu naší vizitky od roku 1980, kdy bylo představeno tradiční logo s plamínkem.

Design zahrnuje stylyzované písmeno Z omotané kolem těla zapalovače, a to díky užasné zdobící technologii Multicut použité inovativním způsobem tak, aby hladce odfrézovala zapuštěné okolí obklopující charakteristické "Z" a tím vytvořila optický efekt, jakoby písmeno Z bylo vytesáno z kovu. Okolí písmene Z je dále zdobeno 360° laserem, který tvoří abstraktní monochromatické vlnění, které prostupuje povrchem zapalovače bez přerušení na jeho hranách. Zesílený model Armor® Black Ice® je doplněn zlatým insertem a zvláštní spodní ražbou s letopočtem 2020 a logem ZL označujícím sběratelský speciál. Každý zapalovač má vlastní sériové číslo, které označuje pořadí jeho výroby v celosvětové limitované sérii, která čítá 20.020 ks.

Tento model, namísto tradičního rukávku, poprvé také dostává plnou krabičku, a to hned v šesti barevných variantách.

  • Celokovová konstrukce a větruvzdorný design zajistí spolehlivou funkci ve všech podmínkách
  • Celosvětová limitovaná edice 20020 ks, pro ČR a Slovensko vyhrazeno 50 ks
  • Vyrobeno z 1,5 násobně silnějšího kovu oproti standardním modelům
  • Opakovaně plnitelný
  • Vyrobeno v USA s doživotní zárukou na funkčnost
  • Nový zapalovač není naplněn palivem
  • Pro optimální výkon používejte při plnění originální Zippo benzín do zapalovačů

2020 Collectible of the Year

Představujeme sběratelský speciál pro rok 2020, Z2 Vision. Tento model je inspirován uvedením nového loga Zippo, prvního výrazného faceliftu naší vizitky od roku 1980, kdy bylo představeno tradiční logo s plamínkem.

Design zahrnuje stylyzované písmeno Z omotané kolem těla zapalovače, a to díky užasné zdobící technologii Multicut použité inovativním způsobem tak, aby hladce odfrézovala zapuštěné okolí obklopující charakteristické "Z" a tím vytvořila optický efekt, jakoby písmeno Z bylo vytesáno z kovu. Okolí písmene Z je dále zdobeno 360° laserem, který tvoří abstraktní monochromatické vlnění, které prostupuje povrchem zapalovače bez přerušení na jeho hranách.

Stejně jako všechny benzínové Zippo zapalovače byl i tento model vyroben v USA, v naší jediné továrně v Bradfordu v Pennsylvánii.


Metody zdobení:

Multicut

Design zahrnuje stylyzované písmeno Z z nového loga Zippo, které je omotáno okolo zapalovače díky technologii MultiCut, která je u toho modelu použita inovativním způsobem tak, aby hladce odfrézovala zapuštěné okolí obklopující charakteristické "Z" a tím vytvořila efekt, jakoby písmeno Z bylo vytesáno z kovu. 

Laser 360°

Odfrézované okolí písmene Z je dozdobeno technologií 360° laseru, který tvoří abstraktní monochromatické vlnění prostupující povrchem zapalovače bez přerušení na jeho hranách.


Další vlastnosti:

Armor® High Polish Black Ice®

Jako podklad je použit zesílený povrch Armor® Black Ice® v kombinaci se zlatým insertem. Letošní sběratelský model je tak v mnoha ohledech zcela mimořádný kousek.

Sériové číslování

Každý zapalovač nese na zadní straně unikátní sériové číslo, které odpovídá pořadí jeho výroby v celosvětové limitované edici čítající 20.020 ks.

Spodní ražba

Letošní sběratelský speciál dostává také unikátní ražbu na spodní straně zapalovače, která zahrnuje číslici 2020 a zvláštní ZL logo určené pro zvláštní sběratelské modely.

Sběratelské balení

Poprvé u společnosti Zippo dostává tento sběratelský model plnou krabičku namísto tradičního rukávku, a to hned v šesti barevných variantách, což ještě umocní sběratelskou výjimečnost tohoto zapalovače.